Uit onverwachte hoeken

 

 

 

Ietwat stilletjes dienden zich nieuwe deelnemersgroepen aan voor uitwisseling met Coesfeld uit onverwachte hoeken. Wordt dit een trend? Goed voorbeeld doet volgen

Een eerste en unieke ontmoeting tussen professionals en vrijwilligers van media uit de beide partnergemeenten vond plaats in 2023. De Biltse deelnemers aan die ontmoeting wacht in 2024 een tegenbezoek aan het Coesfeldse dagblad Die Allgemeine Zeitung en aan andere lokale media. Op stapel staan ontmoetingen tussen de lokale organisaties van Voedselbank en Rode Kruis. Een eerste bezoek van de Coesfeldse Voedselbank Die Tafel aan de Biltse voedselbank vond al op 16 november plaats. Zie de foto hierboven. Hier werden veel praktische ideeën uitgewisseld. En dat is ook de bedoeling van het aanstaande bezoek aan Coesfeld. Middels verkennende gesprekken zullen dit jaar ook Biltse en Coesfeldse ondernemers met elkaar in contact worden gebracht. Ook andere beroepsgroepen zullen we graag terzijde staan. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0