Coesfeld herovert golfwisselbokaal

Op het landschappelijk fraaie golfterrein in Coesfeld moest Golf en Countryclub De Biltse Duinen zich op 23 augustus gewonnen geven en de wisselbokaal weer afstaan aan de Golfclub Coesfeld. Het was een mooie vriendschappelijke wedstrijd waarin de gastgevers met 442 tegen 470 netto slagen zegevierden. Soms gaf een grillige wind het lot een tikje, wat veel stof tot napraten gaf over het soms curieuze spelverloop. De spelers konden op een mooie sportieve ontmoeting terugkijken die naadloos past in de veeljarige traditie die altijd begint met een gezamenlijk ontbijt en eindigt met een lunch. Voorzitter Brigitte Exner van het jumelage-bestuur in Coesfeld heeft in haar begroeting kort aangehaald hoe belangrijk dit soort kleinschalige competities met intensieve ontmoetingen zijn voor de verstandhouding tussen mensen op het grotere toneel van Europa. Over de wedstrijd is gedetailleerd verslag gedaan in de Algemeine Zeitung Coesfeld. De foto is gemaakt door Angelika Melis. De volgende wedstrijd vindt eind augustus 2021 weer plaats in De Bilt. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0