2019 · 18. juli 2019
Een delegatie van Groei & Bloei bracht op 18 juli samen met leden van de tuinclub Garten und Blumenfreunde Coesfeld een bezoek aan een aantal fraaie en goed onderhouden tuinen in Coesfeld en omgeving. Een hoogtepunt vormde de “Lehrgarten Steinfurt" (een soort botanische tuin) in het Münsterland. De rondleiding door medewerker Klaus Krohne voerde het gezelschap op deze zonovergoten dag langs prachtige en grote tuinen, met accenten op siertuinen, bamboetuinen en fruitbomen. Na afloop werd...

2019 · 17. januari 2019
Van 7 t/m 18 januari hebben Wiebke Gervers en Judith Scholle uit Coesfeld, stage gelopen op twee scholen in De Bilt.

20. september 2018
Op uitnodiging van Coesfeld Open SG 06 werden zondag 9 september de tennissers uit De Bilt allerhartelijkst ontvangen op het prachtige tenniscomplex van Coesfeld.

30. augustus 2018
Op 26 augustus bleek het team van Golf & Country Club De Biltse Duinen net net iets minder sterk in de Chapman Greensome Competitie tegen de ploeg van Coesfeld.

2018 · 19. juli 2018
Zaterdag 14 juli bezochten vijf kunstenaars uit De Bilt hun collega’s in Coesfeld. Per fiets werd een mooie route afgelegd langs de Berkel en door de buitenwijken. De kunstenaars Thomas Wüllner en Monika Strauß toonden hun atelier en hun werk in een expositieruimte en vertelden over het ontstaan van hun schilderijen.

2017 · 10. september 2017
Drommen nieuwsgierigen verzamelden zich in het diepe duister rond de vijver in het Van Boetzelaerpark. Tastend zochten de genodigde gasten en talloze bezoekers van de kunstmarkt en kunstfestival zich een weg naar de oevers...