· 

Tentoonstelling vogelvrienden

Wethouder Dolf Smolenaars opende 25 oktober 2019 de gezamenlijk tentoonstelling van de Vogelfreunde Coesfeld en de Vogelvereniging De Bilt-Bilthoven. Hij maakte ook de kampioen bekend, gekozen door een zestal keurmeesters. De tentoonstelling duurde van 25 oktober t/m 27 oktober. De Vogelfreunde werden 26 oktober tevens feestelijk ontvangen door zowel bestuursleden van Vogelvereniging De Bilt-Bilthoven als voorzitter Tine Rigter van de Stichting Jumelage De Bilt.

 

Als tegenhanger van deze tentoonstelling vond van 9 t/m 10 november een tentoonstelling in Coesfeld plaats, waar ruim 80 vogels uit De Bilt werden gepresenteerd. Ook dat was een mooi evenement, maar het was het laatste omdat de Vogelvereniging niet meer in deze vorm verder wil gaan. Na afloop werd afscheid genomen met een lach maar zeker ook met een traan en werd de wens uitgesproken dat de vriendschap tussen beide verenigingen en leden blijft bestaan, al zullen ze geen gezamenlijke tentoonstelling meer organiseren. Hopelijk zullen ze in een andere vorm het jumelagecontact voortzetten. De tijd zal het leren. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0