Gemoedelijke tenniscompetitie

Op uitnodiging van Coesfeld Open SG 06 werden zondag 9 september de tennissers uit De Bilt allerhartelijkst ontvangen op het prachtige tenniscomplex van Coesfeld. Naar keuze werden een, twee of drie partijen van een half uur gespeeld, telkens met een andere partner en andere tegenspeler. De sfeer was gemoedelijk en het weer prima, maar er werd wel stevig gespeeld! Na de lunch (met sekt) en even rust, konden nog drie partijen gespeeld worden. De meeste spelers gingen vervolgens op het terras wat napraten, behalve enkele echte doorzetters, zoals Menno uit De Bilt. De organisatie van SG 06 vindt het erg leuk om gastheer te zijn van liebe Gäste aus De Bilt, zoals wij in de plaatselijke krant werden genoemd. Volgend jaar is er weer een nieuwe kans voor alle tennisspelers uit onze gemeente.

Reactie schrijven

Commentaren: 0