Wisselbokaal Golf naar Coesfeld

Op 26 augustus bleek het team van Golf & Country Club De Biltse Duinen net net iets minder sterk in de Chapman Greensome Competitie tegen de ploeg van Coesfeld. Met een achterstand van 441 tegen 459 slagen moest het Biltse team van 12 leden de wisselbokaal, een jaar eerder in Bilthoven gewonnen, prijsgeven en in Coesfeld achterlaten. Dat gebeurde allemaal in opperbeste stemming en onder uitstekende weersomstandigheden op de prachtige en volwaardige 18 holes baan van Coesfeld. Het Biltse team, gewend aan een veel kleinere 9 holes par 3 baan, genoot van de uitdaging. De beste netto score bij Coesfeld werd behaald door het koppel Angelika en Manfred Melis (66 slagen) en bij Bilthoven door het koppel Dennis Peek en Mieke Groenevelt (68 slagen). Na de traditionele uitwisseling van cadeautjes, de warme maaltijd en de groepsfoto bij de Keizerslinde – de boom die onze vereniging in 2007 aan Golfclub Coesfeld heeft geschonken bij hun 20 jarig bestaan - keerde het team tevreden huiswaarts. Teruggezien werd op een zeer geslaagde dag in het gastvrije Coesfeld. De afspraak voor de return op 25 augustus 2019 is inmiddels gemaakt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0