· 

Grandioze viering 40 jaar jumelage

Drommen nieuwsgierigen verzamelden zich in het diepe duister rond de vijver in het Van Boetzelaerpark. Tastend zochten de genodigde gasten en talloze bezoekers van de kunstmarkt en kunstfestival zich een weg naar de oevers. En de verwachtingen werden beloond toen het waterorgelconcert zich ontwikkelde tot een muzikale en kleurrijke reis rond de wereld. De vrijwillige brandweer van Coesfeld-Lette verzorgde samen met de vrijwillige brandweer van De Bilt de fantastische show van water en licht op de muziek, die een half uur lang over het gladde wateroppervlak weerspiegelde en weerkaatste. De show eindigde met het beroemde lied Gute Nacht Freunde van Reinhard May, waarop het publiek meedeinde en zong. Zo werd het veertigjarig jubileum van de stedenband tussen De Bilt en Coesfeld in de avond van 9 september op een bijzondere wijze gevierd. De show is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Mens en zijn natuur, het K.F. Heinfonds en de Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Reactie schrijven

Commentaren: 0